BØRGØR GRONINGEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 439 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BØRGØR Groningen. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 2:18 Zeer lekker ijs en milkshakes, mooi op tijd bezorgd.
29 sep 2022 om 21:30 Eten was koud/lauw, voor deze prijzen verwacht ik minstens dat mijn eten warm is.
29 sep 2022 om 19:46 Te duur voor wat je krijgt, saus niet echt bijzonder/anders dan van de mc Donalds (deed me daar dan ook wel aan denken) ook was de topping koud, had hier meer van verwacht voor deze prijs.
28 sep 2022 om 11:39 Raar dat ze de bezorger eerst ergens anders laten bezorgen... Ik betaal toch voor de bezorging? Daardoor was het eten niet echt warm meer. Het was ook duidelijk minder goed dan ik gewend ben. Bezorger was wel lief, kon alleen geen fooi geven...
27 sep 2022 om 15:19 It was okay for snack food. I appreciated the fact that it wasn't too fat or too salty.
26 sep 2022 om 22:00 Toppie!!
25 sep 2022 om 20:36 Arrived in 20 mins. Perfect speed.
20 sep 2022 om 22:02 Wel lekker maar niet speciaal ofzo! wel complimenten aan het verpakkingsmateriaal
17 sep 2022 om 23:55 Eten is altijd goed, maar voor 35€ verwacht ik wel twee volle zakjes patat in plaats van twee halfvolle.
10 sep 2022 om 21:37 Beste burger in tijden. Beter dan de gemiddeld. Erg veel smaak en goed gebouwd. Wel veel saus (wel apart geleverd). Would recommend
1 sep 2022 om 20:41 Top
31 aug 2022 om 10:04 We hebben hier geregeld besteld, steeds naar tevredenheid. Dit keer viel het eten erg tegen: de burger was nauwelijks gebakken en we hadden beiden buikpijn na het eten. Frietjes ook veel zouter (te zout) dan normaal. Het ijs was wel lekker.