BØRGØR GRONINGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 655 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BØRGØR Groningen. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 20:43 2 uur gewacht. Nadat ik gebeld had (erg vriendelijk personeel) zeiden ze dat thuisbezorgd.nl nog geen bezorger hadden. Dit komt op drukke dagen vaker voor. Eten was lekker en ter compensatie een cheesecake gekregen. Bedankt!
18 feb 2024 om 21:54 Patat was koud. Mag niet voor deze prijs.
17 feb 2024 om 17:51 Kipballetjes en broodje kipburger was niet te eten. Het struktuur leek en proefde niet naar kip. Het leek op dik plak worst dat gebakken was. Broodje hamburger was goed, patat en milkshake was heel goed
10 feb 2024 om 23:21 Zalm burger was heerlijk. Patat was smakeloos en erg zout. Patat zou ik niet weer bestellen, de burger wel.
5 feb 2024 om 20:27 Eten goed en bezorging prima! Maar wanneer je niet oplet bestel je extra drinken omdat er al een blikje drinken aangevinkt staat ipv dat je dit zelf doet. Beetje dubieus!!
31 jan 2024 om 22:07 voor de prijs zeker niet bijzonder. frietjes wel ok net als borgor saus maar hotdog weinig bijzonder en broodje weinig smaak. milkshake apparaat mag nagekeken worden want niet goed qua structuur. niet voor herhaling vatbaar
31 jan 2024 om 22:05 Thx.. lekker!! Dankjee
27 jan 2024 om 20:44 Food was cold for the third time in a row. Largely blame Thuisbezorgd’s policy of doing two delivery’s with one driver. Paying nearly €5 for delivery (total of €40 for two burgers and fries) for it to be cold.
22 jan 2024 om 14:03 Lekkere burgers en hele goede friet!
20 jan 2024 om 22:34 Dankje, wij vonden het lekker! Hebben er van genoten...
20 jan 2024 om 9:22 Beste burger van groningen!!!
18 jan 2024 om 22:41 Eten was koud en zompig. De 'perfect gebakken burger' op de foto is minstens 2x dikker dan het exemplaar wat we ontvingen. Absoluut geen waarde voor ons geld. Eerste en laatste keer dat we hier bestellen. Bezorgster was supervriendelijk.